U BKC-u
65

Josipa Lisac u subotu pred sarajevskom publikom, ulaznice gotovo rasprodane

L. R.
Josipa Lisac (Foto: Pixsell/Antonio Ahel)
Josipa Lisac (Foto: Pixsell/Antonio Ahel)
Veliko zanimanje vlada za koncertom muzičke dive Josipe Lisac, koji će se održati u subotu, 11. maja u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu s početkom u 21 sat.

Odmah po objavi najave koncerta, fanovi ove muzičke dive požurili su kupiti ulaznice na vrijeme, budući da su njeni koncerti postali vrlo rijetki i ekskluzivni i redovito rasprodani prije datuma održavanja.

Ostao je mali broj rezerviranih, a nepreuzetih ulaznica, koje se od danas ponovo puštaju u prodaju na biletarnici BKC-a, platou Skenderije i sistemu kupikartu.ba.

Na koncertu će Josipa uz pratnju svog sjajnog benda još jednom podsjetiti na bogati muzički katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac "Dnevnik jedne ljubavi" koji je ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Posebna i prepoznatljiva po hitovima poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda" i brojnim drugim, plijeni pažnju publike gdje god se pojavi. Ovaj ekskluzivni i intimni koncert u BKC-u zasigurno će biti još jedan u nizu Josipinih koncerta kojega će publika dugo pamtiti.