Ustanovljen oporavak
24

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda puštena iz psihijatrijske ustanove, porodica se nada opravku

L. R.
Amanda Bynes
Amanda Bynes
Nekadašnja tinejdžerska zvijezda i glumica Amanda Bynes puštena je iz psihijatrijske ustanove, nakon što su je nedavno uhapsili.
Naime, nakon što je uhapšena sredinom prošlog mjeseca, izvori bliski glumici otkrili su da je puštena s liječenja te da je dobila plan koji će joj pomoći u oporavku. Prijatelji i porodica nadaju se njenom oporavku.

Također, tvrde da su doktori primijetili značajan napredak tokom boravka u bolnici. Psihijatri su joj ranije postavili dijagnozu bipolarnog poremećaja, a sada smatraju da je spremna nastaviti svoj život uz nove lijekove i redovne terapije.

Ovo nije prvi put da je Bynes završila u psihijatrijskoj ustanovi, nedavno je također bila u psihijatrijskoj ustanovi nakon što je u martu ove godine pronađena dezorijentirana u javnosti. Prije toga, bila pod majčinim skrbništvom gotovo devet godina.

Podsjećamo, Amanda se proslavila još kao tinejdžerka, a glumila je filmovima "She's the Man", "What a Girl Wants", "Sydney White", "Love Wrecked" i "Big Fat Liar". Od glume je odustala 2011. godine, a kao razlog navela je da više ne voli glumiti.