Posrnula glumica
32

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda ponovo uhapšena, procjenjuje se stanje njenog mentalnog zdravlja

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nekadašnju tinejdžersku zvijezdu Amandu Bynes je policija Los Angelesa ponovo uhapsila. Još uvijek nisu poznati detalji hapšenja. Od ranije je poznato da ima problema s mentalnim zdravljem.
U prostorije policijske stanice stigli su i ljekari koji će procijeniti je li Amanadi potrebno dalje liječenje. Svjedoci su za američke medije kazali da je ona bila smirena sve vrijeme tokom interakcije s policajcima.

Ovo je drugi put u posljednjih nekoliko mjeseci da je Amanda došla u fokus javnosti zbog mentalnih problema. Ona je u martu viđena kako gola hoda ulicama Los Angelesa te je nakon toga bila u psihijatrijskoj ustanovi.

Njena majka Lynn i otac Rick su naveli da im je utješna činjenica to što je sama shvatila da je u lošem stanju i pozvala policiju. Ona je bila pod njihovim skrbništvom od 2013. do 2022. godine. Oni ne razmišljaju o ponovnom skrbništvu.

Amandi je ranije dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a jedna obožavateljka ju je prepoznala te opisala kako je izgledala njihova interakcija.

"Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna. Bila je ljubazna prema meni. Dala sam joj malo novca i nakratko smo popričale", navela je.