Christina Aguilera
0

"Nasilni otac od života mi je napravio pakao"

Sarajevo-x.com
Prvi put se američka pjevačica Christina Aguilera usudila progovoriti o svom djetinjstvu u kojem je, kako je ispričala, mnogo patila.

Priznala je da je njen otac Fausto, koji je bio vojno lice, njoj i cijeloj porodici od života napravio pakao, te da se bavila muzikom kako bi na momente zaboravila traume kroz koje je prolazila jer ju je tukao.

"Preživjela sam mnogo neugodnih stvari, mnogo guranja, prijetnji, batina i grdnji. Nisam se osjećala sigurno dok sam odrastala. Najgori osjećaj na svijetu je kad ste bespomoćni", ispovjedila se Aguilera.

"Pjevanje mi je bio izlaz. Bol koju sam doživljavala kod kuće donio mi je ljubav prema muzici", ispričala je u zabavnoj TV emisiji E!.

Njena majka Shelly prisjetila se kako je jednom prilikom pronašla tada četverogodišnju Christinu sa krvlju na licu. Kad ju je pitala šta se dogodilo, rekla je da je "tata želio spavati, a ona je bila previše bučna".

Nakon nekog vremena Aguilerina majka se odlučila odseliti od nasilnog supruga, te kćerke povela kod svojih roditelja. Njen desetogodišnji brak okončan je 1989. godine.

Christinin otac kasnije je molio za oprost, ali, kako kaže, shvatila je da može živjeti bez njega.