Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi muskarci ste pravi gadovi odma vas tekst asocira na seks, silovanje... tukmaci siledjiski kerovksi razmisljate li dalje od vasih k.urceva tekst nigdje ne pise o silovanju i seksu i ostalim gadostima..znatel vi razliku moroni od tuce i j.ebanja. boze koji moroni
pa sta je trebao , pustit je da mu skace po glavi dok odmara. karikiram, ali stvarno, sta treba pustiti djeci da rade sta hoce, batina je izasla iz raja, to su davno stari ljudi rekli, ali bojim se da ce i kod nas doci glupi zakon da ne smijes klepiti dijete i izdegenecit ga.
pa sta ako ti tata samo malo pomiluje picu ? heheh,,, normalno... ;-))
Sad sve od jednom silovane, mucene, bla bla , sve ista fora da bi privukle paznju...kasnite puno za Oprah..