Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva serija o izletu u javnu kuću. Dobro je. Preživio, uživio, uživao, kako god.. Potencijal za nastavaka. Obećava. Trailer čekamo.
Boli me neka stvar za odom-a!
i po drinsky-om su izvadili oba bubrega
i treba ga zaliti jer se drogira,posjecuje kurve,jadan tako ga mediji predstavljaju kao da je jadnicak,da je obican covjek bilo bi umro narkon
I sad ti spasavaj pasce jer je bogato , a bubrege je unistio drogama alkoholom, pustite ga da umre j** vas on
...a neko normalan kome treba bubreg ce da umre,a ovaj alkoholicar i narkoman ce da dobije 2...ccc...
CITAT: U njegovoj krvi pronađeni su tragovi alkohola, kokaina i biljne vijagre, a prema mišljenju ljekara oštećen mu je mozak i pretrpio je najmanje jedan srčani udar. Aferim ! A đe ga i neće hercika strfit kraj tolikog žeganja !
Odom Lamar Potez mu je za samar
To je to drug.
...ne želim biti ironičan, jer mu je život u pitanju. ali, ostvario je san bezbrojnih balkanskih mačoida, skovan u sintagmi "ubit se od sexa, droge i alkohola".
...glup potez dotičnog. sam sebi najveći dušman.
muška posla :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (67)