Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budu isli ovim stopama bukvalno ce unistiti legendarnu fransizu, Elba je dobar glumac, ali veze s Bondom nema. Logika da Bonda glumi crnac, je ista kao da u filmu Friday glume bijelci, nikakva. Jedini logican potez bi bio Tom Hardy, lik ima izgled i manire pravog bonda, a da ne pricamo o tome koliko je dobar glumac. Ma da se bojim da cemo na kraju dobiti ili gay bonda ili zenu.
Bože, kakvo sve evoluira.Za 10 godina će Đems biti gej. Bond. Đems Bond, agent fi 007
Mislim da bi preporodio ulogu Bonda 007
Kaze da nije samo dodjela uloge nego preispitivanje puta kojim idemo!?! U mnogim dobrim filmovima su crnci u glavnim ulogama i to je normalan put, a da mi krojis svijest da i eskima glumi crnac je bolestan put.
To zagorio od silnih eksplozija
vala da bude crnac nisam za
Bolje mu je da nastavi karijeru DJ-a,ebo James Bonda
Neću više gledati, čuj crnac Bond wtf...nisam rasista al brate...zamislite i sami
Ima super video komičara Trevor Noah na ovu temu 🤣
Gdje to upade u čađ crni James Bonde.
Kakav James Bond covjek poginuo u zadnjem filmu
Sumnjam da bi dobio ulogu Bonda ali moguce je da idalje bude u filmu jer je dobar glumac i izgledo bi kao dobar agent