Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se nekad zvalo kurvetina,Kad te obisipa stariji muskarac raznim poklonima i sitnicama npr audi q8.Danas je to super romanticno .
Ona njemu daje svoje tijelo,on njoj poklone nikom nisu nista krivi jarane
Bas smo sretni za nju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kako god Haris je za nju klasa i to kakva. O njoj se ne treba pisati, jer je zenska nula, niko i nista, prije je bila supruga, sad nije ni to.
Nemojte narod gnjaviti sa ovim glupostima.
mame ti , ko bi ovu ljubio još
Ja uvijek kazem, da sam zena bio bi bas ovakav, ma yebo vise i ovaj zivot muskarca radis od jutra do mraka i na kraju ne osta ni marka u dzepu, ove sponze ne rade nista a sve u zivotu imaju samo jer se dobro udala
Melina ga izgleda voli fasovat više nego de hljeba najet.
Skont'o ti po fotografiji?
@/hihihihii To se na Balkanu zove SMEKER a muskarci to su,a zene naravno kurave musko je musko a zensko je zensko pa pomiri se stim da je Balkan Balkan a ne mudonje koji neznaju do 18 godina sta su.
ispuco se za vilu stsri sad novi stari haha
Ljubio bih je i ja što da ne bolje da se ljubi nego bilo šta drugo
Jbt kakvo zatupljivanje pa koga zaboli koga ova kobila ljubi ?
Konačno ima partnera koji joj odgovara u svakom smislu??? Pa po tekstu covjek bi pomislio da je nju neko natjerao da bude u braku sa Harisom a ne ona sama htjela lagodan život koji joj je Haris i obezbjedio. Sad ispade ona se jadna patila.😂
Postoji li mogucnost da se otvori klix.rs i da glavni urednik bude Aleksandar Vulin, pa da sumadijsko smece ide tamo, a da na klix.ba Srbija kompletna bude banirana, ne mogu ih citati koliko su mi odvratni? Odvojili se od smeca i sad nam smece dolazi ovamo?
Dodjem ovdje da se malo stresiram jer sam suvise opusten i relaksiran i sta me doceka, Sumadija, ekavica, vila na Senjaku, moravski komentari itd?
Da se kako mogu uvesti granice i carine na internetu!
bas me cudi za poklone a dze keš
Biznismen je do sad bio sinonim za kriminalac. Bar su svi dosadasnji biznismeni na kliksu bili ustvari uspjesni kriminalci.
hare joj je dobar bio kad je bila niko i nista-- seljancca punacka; sa Haretovim novcima ko nesto postala- u biti, niko je i nista i dalje, obicna sponzorusa
.kUČka
eeee , što ti je ljubaF .......