Emotivna objava
32

Matt LeBlanc se nakon dvije sedmice oprostio od Matthewa Perryja: Konačno si slobodan

L. R.
Matt LeBlanc i Matthew Perry (Foto: Instagram)
Matt LeBlanc i Matthew Perry (Foto: Instagram)
Glumac Matt LeBlanc oprostio se od Matthewa Perryja nakon više od dvije sedmice od njegove smrti.
Naime, LeBlanc koji je je bio jedan od bliskih priijatelja preminulog glumca, podijelio je nekoliko fotografija iz serije "Prijatelji" i napisao emotivnu poruku.

"Matthew, teška srca se opraštam. Vremena koja smo proveli zajedno su iskreno među najdražim trenucima mog života. Bila mi je čast dijeliti scenu s tobom i zvati te svojim prijateljem", napisao je LeBlanc na početku svoje objave.

"Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti brate, konačno si slobodan. Šaljem puno ljubavi i pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ", aludirajući na jednu sceni iz serije "Prijatelji" u kojoj posuđuje novac svom cimeru.

Inače, Matt LeBlanc je u seriji "Prijatelji" igrao Joeya Tribbianija, koji je bio cimer Chandleru Bingu (Matthew Perry).

Podsjećamo, Perry je pronađen mrtav u svom domu u Los Angelesu, gdje se prema prvim izvještajima navodi da se utopio u jacuzziju. Vijest o njegovoj smrti potresla je javnost i njegove fanove, a tačan uzrok još uvijek nije potvrđen.