Finale u nedjelju
0

Madonna: Nastup na Super Bowlu je ostvarenje mog sna

Totalsport
Veliki izazov za slavnu pjevačicu (Foto: AFP)
Veliki izazov za slavnu pjevačicu (Foto: AFP)
Na poluvremenu 46. izdanja Super Bowla, gdje će New England Patriotsi i New York Giantsi odlučivati o novom vladaru NFL lige, nastupit će 53-godišnja pop-zvijezda Madonna.

U nedjelju će sve oči Sjedinjenih Američkih Država, ali i velikog dijela ostatka svijeta, biti uprte prema Lucas Oil stadionu u Indianapolisu, a gledanost tog događaja će opet probijati sve moguće granice i rušiti rekorde. Uostalom, podsjetimo da je prošlogodišnji nastup Black Eyed Peasa na poluvremenu pratilo 162 miliona gledatelja.

Nakon mnogih glazbenih zvijezda poput Brucea Springsteena, U2, Rolling Stonesa i Paul McCartneyja, na red je došla i pop-diva koja je više nego uzbuđena prije ovog nastupa:

"Mogu reći da je nastup na Super Bowlu ostvarenje jednog mog sna. I da, osjećam strašan pritisak, bez obzira što sam prošla sve i svašta u svojoj muzičkoj karijeri", rekla je Madonna i dodala:

"Taj nastup posvećujem svom ocu. On mi je usadio radnu etiku i zbog njega sam uvijek išla dalje i dalje, makar nije bilo lako. Isto tako, znam da će on na mene biti najponosniji baš zbog ovog nastupa na Super Bowlu. Ništa se, u njegovom shvaćanju, ne može mjeriti s tim."