21-godišnja Jana
34

Lijepa kćerka pjevačice Vanne okušala se u modelingu, mnoge je oduševila svojim izgledom

I. B.
Jana je slika i prilika svoje majke (Foto: Dalibor Petko Show/Instagram)
Jana je slika i prilika svoje majke (Foto: Dalibor Petko Show/Instagram)
Hrvatska pjevačica Vanna je na muzičkoj sceni gotovo tri desetljeća, a ni danas ne prestaje privlačiti pažnju svojom ljepotom. S druge strane, gledajući njenu kćerku Janu, sasvim je jasno od koga je naslijedila dobre gene.

Vanna svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, no poznato je kako je njena kćerka Jana izrasla u pravu ljepoticu. Danas ima 21 godinu, a pošto je se ne može naći na društvenim mrežama, korisnike su sada oduševile fotografije njenog posljednjeg izdanja.

Naime, Jana se okušala u modelingu, a osvanula je na stranici jednog hrvatskog brenda čiju je kreaciju prošetala.

Jana je pozirala na zagrebačkim ulicama odjevena u crnu haljinu sa cvjetnim dezenom, koju je sparila sa srebrnim sandalama na petu. Zahvaljujući posebnom prorezu na leđima, pjevačicina mlada kćerka pokazala je i od koga je naslijedila duge, vitke noge.

Ispod Janine fotografije nizali su se brojni komplimenti, a korisnici su zaključili kako je ona prekrasna mlada žena.

Inače, Jana je studentica komunikologije, a 21. rođendan proslavila je u martu. Početkom ove godine debitirala je na televiziji pojavivši se u emisiji "Dalibor Petko Show".

Ranije se pojavila u spotu za Vanninu pjesmu "Puna memorija", gdje su mnogi već tada shvatili kako je mamina slika i prilika.

Pjevačica je u sretnom braku sa filmskim producetnom Andrijom Vrdoljakom s kojim je još od 1998. godine, a par osim kćerke, ima i sina Luku kojem je 25 godina.