Radio na građevini
67

Ammar Mešić nakon što je zbog Vučića napustio Srbiju najavio povratak glumi: Radit će i u Sarajevu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanski glumac Ammar Mešić objavio je da se nakon što je napustio Srbiju i svoj posao zamijenio građevinom vraća te da je dobio dvije uloge u pozorištu i dvije u serijama.

Mešić je dobio otkaz u seriji nakon kritikovanja Vučića što su mnogi smatrali povezanim, a nakon toga je napustio Srbiju te počeo raditi na građevini u Beču.

"Vrijeme je! Kako ide ona pjesma o 72 dana? Na mom srcu leži rana... tako nešto. E pa nije 72, nego 62 i nije baš rana, ali nije bilo ni lako. Toliko je prošlo otkako sam otišao iz Srbije, siguran da ću se vratiti kad u svojoj zemlji budem mogao živjeti od svog rada", napisao je Mešić na Instagram storyju.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Potom je poručio kako se sad vraća jer "ima kome, gdje, ali i zašto" navodeći da je u međuvremenu dobio dvije uloge u pozorištu te dvije u serijama.

"Četiri uloge u tri zemlje i tri grada onoga što sad zovemo region. Radit ću svoj posao, zaigrat ću opet u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu. Bit će naporno sve uklopiti, ali živjet ću od svog rada, kao i uvijek što sam živio", poručio je glumac.

Naglasio je kako je u prethodna 62 dana naučio mnogo - počev od građevinskih radova u austrougarskim gradovima, ali i da je potvrdio ono što je znao: "Dobrom će se dobro vratiti, obraz se gubi samo jednom, nema ništa časnije od poštenog rada".

"Vraćam se uskoro čim zaradim ovdje još neki dinar jer uštedio nisam. Trošio sam pošteno kao što sam i radio. Trošio zajedno s ljudima koje sam upoznao ovdje u Beču, s mojim dobrim, poštenim, radnim i časnim bauštelcima", naveo je.