Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipicni primjer iskompleksiranog muskog ega !
onda ni muskarcima nije mjesto na terenu za igru nego u LOVU I POD AUTOM
Ženama je mjesto na k.u.r.c.u Svi sretni i zadovoljni hahaha
mozda nekad dok su muskarci bili pravi muskarci. danas kad nit znaju sagradit kucu nit jamu iskopat, nit popravit, lijeni su, nece da rade, lickaju se isto pi.ck*, depiliraju, cupaju obrve i jos ih zena mora izdravat (mnoge) ....ako zena zeli da joj zivot iole bude dobar mora se pobrinuti za sebe. a ako je tako onda hocu da imam ista prava koja ima i muskarac. kada muskarci opet postanu Muskarci i ja cu se vratit u kuhinju i odgajat djecu. A do onda pokakam se i na njega i na sve ostale soviniste. Mogu vas nadmislit i kupit kad god hocu prema tome ne ser.*ite, nije nikog briga sto mislite.
To je sigurno rekao jer je ta slušateljka imala pravo. Vjerovatn "nogometni velikan" nije znao šta da joj odgovori, pa je kao "spustio na zemlju. " Kladim se da je to!
Slazem se zna se sta je za nas zene: kuhanje,ciscenje,peglanje,odgajanje djece,sluzenje muzu.
Obicna primitivcina...dobro mi se snasao na Balkanu.
@O mars u kuhinju
i ŠTA JE PISAC HTIO DA KAŽE ... KUHANJE JE SLOŽENIJI PROCES OD FUDBALA, PUNO KREATIVNIJI I ZAHTIJEVA PAMET ... A FUDBAL ... TRČI ZA LOPTOM ... KO ĆE PRIJE .... ČISTO BUKVALNO .. KO JE JOŠ OD FUDBALA VIDIO HAJRA ... ILI PUN STOMAK ... OSIM ONIH KOJI SE PROFESIONALNO NJIME BAVE I ZARAĐUJU OD DRUGIH
mars u kuhinju
Jeste "tako je" sve žene strpati u kuhinje ili u privatne zatvore, ja sam kršćanin katolik i smatram da su saudijski muslimani najpametniji na svijetu kada ženama zabranjuju da glasuju na izborima. Ako budu saudijske žene glasale, onda bi mogle glasati za one kandidate koji bi se zalagali da i žene mogu upravljati PUTNIČKIM AUTOMOBILIMA pa mi muškarčine onda teško upravljamo vaginama. Zbog toga bi najbolje bilo u cijelom svijetu zabraniti ženama da izlaze na izbore.
svaka mu cast..krpu u ruke
Inb4 butthurt feminists start bitching
...svaka cast...nista slago nije a to sto je Sarajevo danas puno ped.er.cina koji samo kuliraju i serviraju sto one zele cuuti to je druga stvar...
stvarno je lik derpe ,mogo je karat svaki dan pa ja bi bio najsretniji da sam trener neke zenske selekcije,nebitan sport ,odbojaka,kosarka fudbal sasvim ne bitno !
u pravu je covjek, ..ne bi trebale ic' natekme, samo smetaj,..nemozes psovat od njih kako treba