Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spspspspspuspuušttaamoooo se na trebinjski aerodrom
covjek se skolovao u svici, sve istrenirao
i moja bi rahmetili nena znala na auto-pilotu "upravljat" Space Shuttle-om
Sväng nästa högel........ Patetika na nivou!
Što ova ne ušuti, zar mora plakati i kad joj vođa ˝vozi˝ avion. Od njenog plača ne čuje se rad mlaznog motora. Jest ga frajer vozi jednom rukom, jest doduše da pilot do njega upravlja avionom, a on se čvrsto drži za isključenu palicu upravljača...:)
A nisu prikazali ostatak slike gdje se vidi kako kranom dizu avion
toliko mi je mrzan ovaj kreten da ga hoce ameri vise bombardovat pogledajte mu samo facu ko da su ga macolom tukli a jos ona frizura celav sa strane uhhh
nezna on ni biciklo voziti,a kamoli avion............on će još malo napraviti fotomontažu da je bio na mjescu
U istom tekstu "Na snimku" i "Videosnimka". Snimak je imanica muskog roda, osim u hrvatskom jeziku, gdje je zenskog (snimka), a na kliksu su sve verzije dobro dosle :-) Cista 10 za velikog vodju pilota i emotivnog komentatora :-)
Haha, koja smijurija...
Ovo njemu ko PlayStation dodje. Trebali su mu čipsa i kole sa strane osigurat.
sta bi od onog prijeteceg napada na ameriku?
Pa vidiš da nije još savladao sve finte bezpilotne letjelice.sačekaj bit če i to.
uvode novi svjetski poredak