Iskreno priznanje
66

Kim Basinger progovorila o poremećaju s kojim se bori: Bilo je užasno, nisam izlazila iz kuće

N. C.
Kim Basinger
Kim Basinger
Kim Basinger u podcastu Jade Pinkett-Smith "Red Table Talk" progovorila je o poremećaju s kojim se bori.

Glumica je priznala da se bori s agorafobijom, vrsti anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbjegavaju javna mjesta, ali i mjesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

"Morala sam iznova učiti voziti, godinama nisam htjela voziti kroz tunele u Malibuu. Sve me to činilo nervoznom, za sve sam se morala mučiti da shvatim što sad trebam činiti. Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zbilja je užasno kad osoba koja je živjela kao ja ne zna što se događa. Sve se ugasilo u meni", kazala je.

Karijeru Kim Basinger obilježilo je pojavljivanje u Batmanu, ali i jednom filmu o Jamesu Bondu.

Glumica je govorila i o braku s Alecom Baldwinom s kojim je bila od 1993 do 2002. godine. Njihov brak se završio na ružan način, jer su se javno prepucavali i borili za skrbništvo nad kćeri. Javnost je stala na stranu Kim Basinger nakon što je procurila snimka poziva u kojem Baldwin kćer naziva svinjom.

"Imali smo svoje izazove. Mislim da on nije bio emocionalno ni mentalno dostupan za takve razgovore. On funkcionira na sasvim drugačiji način u životu", rekla je.

Kim je kazala da je sada u dobrim odnosima s bivšim suprugom, ali da je on u boljim odnosima i s kćeri, iako joj zamjera golišave fotografije na Instagramu.