Drugačiji izgled
6

Kim Basinger se nakon dužeg vremena pojavila u javnosti i pokrenula glasine o estetskim zahvatima

I. S.
Foto: Backgrid
Foto: Backgrid
Legendarna glumica Kim Basinger (69) pojavila se u javnosti nakon dužeg vremena, a njen izgled bio je povod za mnoge komentare na društvenim mrežama.

Naime, fotografisana je ispred jednog striptiz kluba u Hollywoodu, gdje je njena kćerka Ireland Baldwin slavila rođendan. Stigla je s partnerom Mitchom Stoneom. Za ovu priliku obukla je elegantno odijelo.

Ona je ranije navela da ima agorafobiju (strah od otvorenog prostora) i da zato ne voli prisustvovati javnim događajima. Zbog ovih novih fotografija počele su se širiti glasine da je otišla "pod nož".

Foto: Backgrid
Foto: Backgrid

"Ona je jedna od najljepših glumica ikada. Zašto je ovo sebi uradila?", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Totalno nepotrebne operacije. Trebala je dostojno stariti", dodala je druga.

Ona se nikada nije oglasila povodom ovih tračeva. Njena kćerka Ireland je jednom prilikom kazala da je izgled njene majke u potpunosti prirodan.

Kim je dobila Ireland 1995. godine, dok je bila u braku s Alecom Baldwinom. Vjenčali su se 1992. Razveli su se 10 godina kasnije i to na buran način.

"Sada smo u dobrim odnosima, ali moram priznati da Alec ima tešku narav. Kao što svi znamo, on živi na neki svoj način", kazala je u emisiji "Red Table Talk".