Objavili sretne vijesti
18

Katy Perry i Orlando Bloom postali roditelji, kćerku nazvali Daisy Dove Bloom

L. K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Katy Perry i Orlando Bloom postali su roditelji djevojčice Daisy Dove Bloom, a vijesti o prinovi podijelili su na zvaničnom Instagram profilu Unicefa, čiji su ambasadori dobre volje, piše People.

"Dobrodošla na svijet, Daisy Dove Bloom!", navedeno je u opisu crno-bijele fotografije. Roditelji djevojčice istakli su kako su vrlo sretni što je rođena zdrava, kao i zbog toga što je porod protekao u najboljem mogućem redu.

"Imali smo sreće, svjesni smo da nisu svi mogli imati ovako miran porod. Mnoge zajednice i dalje se bore sa nedostatkom zdravstvenog osoblja, a svakih 11 sekundi majka ili beba umru pri porodu - razlozi za smrt uglavnom su stvari koje su mogle biti preventirane. Mnogi mališani su izloženi riziku zbog pojave koronavirusa, postoji mogućnost da neće imati pristup vodi, sapunu, vakcinama...", napisali su sretni roditelji.

Osim toga, Perry i Bloom su otvorili račun i pozvali ljude da doniraju novac koji će kasnije proslijediti u bolnice kojima je potrebna finansijska pomoć za brigu o novorođenčadi i majkama.