Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da spasi dijete iz kandži onih nacista.
sve sekte su opasne...zato i jesu sekte bilo da se radi o islamskim ili katoličkim...od toga bjezi vise nego od djavola samo mi se svidja u krscanstvu kad je neko neke sekte...baza mu jeste krist i križ i biblija ali to krscanstvo fino lijepo distancira od sebe, tako da niko SCIENTOLOGE, JEHOVE SVJEDOKE NE NAZIVA KRSCANIMA itd ali mi muslimani mi to neznamo da ogradimo...jeste nemamo nesto slično PAPI pa da je njegovo vazi za cijeli svijet ali VEHABIJE, BURGANIJE,TERABIJE,...treba ograditi od ISLAMA...i samo ih nazivati SEKTAMA ali zato nam treba jak ISLAMSKI SVJETSKI CENTAR... (mislili smo svi da ce to biti Saudija i Mekka...ali kao sto svi vidimo oni su pod tajnom okupacijom i drzave i uma)
Eto sad Cruisea loš brak uništio a čovjeku zadnih nekoliko mjeseci postao najplaćeniji glumac. Glumac je ko karina,al eto najviše zarađuje
@nina1981 ako te vehbyći neće jer si plavka, evo ja ću ti objasniti i šta je mema, a i sva druga egzistencijalna pitanja na koja budeš željela odgovor. niKKi prOOOblem.
dobra, haj vamo
I kad meni neko kaze ljubav ne zna za godine!!!sipaakkk ba,on mozda izgleda dobro sa svojih 50 god al ne moze guzit kao kad je imao 30-35!!sta ce,njoj treba frajer a on nake sekte,te 50 god,te obaveze..jbt to,daj malo zivota!!
Napokon moze naci muskarca normalne visine i nositi stikle, a ne obrnuto kao sto je s Tomom bilo XD
@ares.kane Živo me zanima šta ti kao dežurni komentator podrazumjevaš pod islamom?? 90% bosanskih muslimana su muslimani samo po imenu,evo prvi da krenem od svoje porodice...zna se šta je musliman,onaj koji ispunjava obaveze ,klanja pet puta dnevno jer je to osnova islama..Dalje da se šerijatski vjenča itd.itd....dakle NAMAZ... Zato nemoj molim te solit ti pamet ovde šta su vehabije,buragije itd....OSIM AKO NE KLANJAŠ DNEVNO PET NAMAZA...Uhvatili ste se se brada ,kao vi ste neki bolji muslimani....a niko ništa ne praktikuje.Ramazan se isposti pa se za bajram pivce po pivce...pa se malo psuje itd...
@ Ma daj On je kreten koji je zaglibio u sekti. Kreten je kreten bez obzira koliko je slavan i uspješan. Samo da ona izvuče ono jadno djete iz te budalaštine.
@ Ma daj upravu si..
to ti misliš niko ne gleda više tuđe žene od kratkohlačnika (NY Knicks)
Sta god da je, vehabije mene ne bi ni briferom! Nece ni da me pogledaju. Ja sam plavusa, kjafir pravi. Oni hoce smjerne djevojke.
E neka se riješila neandertalca Ne znam ni šta je ovalo lijepa žena radila sa onim kompleksašem
Eye for an eye, tit for a tit. E mema nije eye
Ne znam sta je to, zaista.
Molim te sta su svi na njenoj strani! On je uspjesniji, ljepsi, bolji glumac! Mozda je bas zato svima lakse da pljuju po njemu a poistovjecuju se s njom! A sto se tice vjere sta koga briga ko u sta vjeruje! Niko nije tolerantan osim kad su glavne religije svijeta u pitanju, ovako udri po njima! Njihov izbor!
meme