Tom danas slavi 50. rođendan
3

Katie Holmes nakon dugo vremena nasmijana i sređena

Klix.ba
Katie Holmes pojavila se prvi put u javnosti nakon što je zatražila razvod od Toma Cruisea prošle sedmice.

Da ju je brak s Cruiseom sputavao i gušio moglo se vidjeti po njenom izgledu. Glumica je s osmijehom na licu izašla iz svog stana u New Yorku, baš kao što je Nicole Kidman nakon okončanja brakorazvodnog postupka od Cruisea 2001. godine plesala na ulici.

Katie je prisustvovala jednom filmskom eventu u New Yorku na koji je došla odjevena u jednostavnu plavu haljinu. Na iznenađenje svih, imala je cipele s potpeticom, nešto što je u braku s Cruiseom bilo nezamislivo.

Katie je u nekoliko navrata namjerno podigla svoju desnu ruku kako bi svi vidjeli da više ne nosi vjenčani prsten. U međuvremenu Cruise je na setu svog novog filma na Islandu, gdje će danas prolsaviti 50. rođendan.

Prema riječima njegovih prijatelja, glumca je raspad braka s Katie "uništio". Iako njihov brak ne funkcionira već šest mjeseci, nije očekivao da će Katie zatražiti razvod.

Katieini roditelji Martin i Kathleen su, s druge strane, navodno oduševljeni što su ponovno dobili natrag svoju kćerku. Nikada im se nije sviđalo što je godinama bila pod utjecajem scijentologije.