Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocijep'o bih je k'o racun za vodu.
"Such an accomplishment" "Everybody coming together" "The whole team came together and we were able to accomplish this" "team effort" "it was amazing", i sve ove otrcane, besmislene fraze recene unjkavim, folirantskim glasom svojstvenim svakoj drugoj sjevernoamerickoj glupacici od 15-25 godina.
zgazio bi je ko fap zabu
...dizvinete, al moj i vaš pojam sexepila se razlikuju ko nebo i zemlja...doslovno.
čuj ova buckasta najseksipilnija žena na planeti, kad bih mogao birati ne bi mi bila ni u širem izboru od par stotina miliona drugih sexi i zgodnih cica.
Rasturio bi je ko konj mekinje !
NIšta to, dok je ne proglase za najzgodniju u galaksiji ja je neću gledati :)
Ja bih probao...
Cura je vrh !!!
E jasta je najseksipilnija na planeti. Pa u mom komsiluku ima ljepsih i seksipilnijih.