Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mukelefa
"postoji kvota i na ime Diana, ali je ova opcija najmanje moguća."Meni mi baš bila prva opcija jer njegova majka je bila WOW.Osim ljepote koja ju je krasila,dobrota,stil,inteligencija...Ja bih dala ime to na pomen njoj :) Ali gdje ćeš to da Kamila čuje whahaa,ljubavnica.Ima da ih protjera ko s poslom xD
ispravka___Nekadašnja ljubavnica sada žena.Tako da..da od tog imena na žalost nema ništa.
ljudi nemaju sta da jedu, oni se klade kako ce se dijete zvati...bravo
Moja opklada je na ime "Amela" :)
charlotte ce se zvat.
evo neka se zove zove zovveee kuracc😜😜
Clair the spare
Sudopera... 100%
Liza kao Lizard, najbolje ime za reptila.
Samo cekam da saopste ime. Vec imam spremne pjesme za "zelje i pozdrave". Ako bude Alice onda Tom Waits https://www.youtube.com/watch?v=x9DejWMJoOA Za Elizabeth, Dado Topic :-) https://www.youtube.com/watch?v=D45Bj3z-TL8 Ako bude Charlotte, nista od mojih zelja i pozdrava.
wow, ovo ce definitivno uticati na radna mjestau BiH BRAVO KLIX.. napokon nesto korisno..
ŽIGU BIGULE
Šefika, imam dojavu
Jao, jao ! Kako bi ovu porodicu ja ostavio da pošteno rade, a ne da žive na račun poreznih obveznika.
Sigurno ce se zvati BAKIRA
Idemo Kate Middleton gori hala