Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeebo vas on vise
Kroz ovog je prošlo više quurčeva nego kroz Macu Diskreciju.
@DIJABOLIK30 Nije smješno, patnja je biti najljepši u zatvoru.
Trebao si izdurati jos dvije godine da zaokruzis na 10
solo munib je najzgodniji
Majke mi, prestat cu citati klix...
to je i moja bivsa zena tvrdila
Zamisli ti novinara koji napiše da je najzgodniji kriminalac ponio zahtjev za razvod! Ima li klix nekog urednika, nekoga ko čita članke prije ih objave? Ili je ovo klasična prepisivačina od Srpskog Kurira?
Ovo se bgm autor teksta zafrkava, zna i sam da ovaj lik nikoga ne zanima...
Samo kad se naklati na nekoga... jedno vrijeme Seve... pa Kim... pa ... e valja sad docakat da popuste s ovim i njegovim glupostima. Totalno nezanimljiv lik...
"najzgodniji kriminalac na svijetu" :-)) Ovo je toliko nestvarno glupo da se upadljivo izdvaja i strci u masi drugih glupih vijesti. Sampionska glupost.