Nakon 8 godina braka
44

Jeremy Meeks tvrdi da su razlog razvoda nepomirljive razlike, a ne preljuba

Klix.ba
Jeremy Meeks (Foto: Instagram)
Jeremy Meeks (Foto: Instagram)
Nakon osam godina braka najzgodniji kriminalac na svijetu Jeremy Meeks predao je papire za razvod od supruge Melisse. S obzirom na to da je nedavno uhvaćen u zagrljaju kćerke britanskog milijardera i vlasnika brenda Topshop mediji su pisali da je preljuba razlog razvoda, no on tvrdi da se razvodi zbog nepomirljivih razlika.

Tridesetrogodišnji model podnio je zahtjev za razvod u utorak, samo dan nakon što je njegova supruga Melissa rekla medijima da se planira razvesti.

U dokumentima za razvod piše kako je par zatražio zajedničko starateljstvo nad sinovima. Također je tražio da se odvojenom imovinom smatra sva imovina koju je par stekao nakon razdvajanja 24. juna.

Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Instagram)
Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Instagram)

Podsjećamo, Jeremy Meeks je krajem prošlog mjeseca na luksuznoj jahti na Mediteranu uhvaćen u zagrljaju Chloe Green, kćerke britanskog milijardera. Njih dvoje upoznali su se na festivalu u Cannesu.

Melissa, koja mu je bila podrška dok je bio u zatvoru, za ovu aferu saznala je iz medija. Kada se vratio u SAD dočekala je s vijestima da želi razvod, a isto je objavila i medijima.