Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja trosim 20 km pa sam ljepsi
Svaka cast sto vodi racuna o sebi, ali ne moze se reci da izgleda fantasticno jer zena nije lijepa. Naprotiv! Simpaticna jeste, ali lijepa nije.
kristali sa Marsa??????????ma dajteee....
rugoba svjetska
uzalud vam trud svirači
...ja kao fatalna zena imam pravo bez trunke zavisti i ljubomore da kazem da jennifer drzi do sebe koliko moze i da se to vidi,ona je zgodna zena i to onaj tip djevojke iz susjedstva,nije lijepa ali je privlacna a to pokazuje i time sto je imala najbolje frajere u holivudu...znaci nije ljepota nego ima neki faktor x....a za ovu osobu sa nikom 100puta sta znaci polovnjaca????...iz koje zemlje ti dolazis?
za ovu je andjelina vasionski brod! mislim ima konjsku facu nidje veze zgodna jest lijepa nije, mene sto se tice
imam jednu na poslu koja vise mjesecno trosi na ljepotu, a godisnje zaradjuje 12.000 maraka, (bila neki dan poreska kartica pa znamo), ipat je ta Bosanska ljepota misterija... p.s. evo planira i stan da kupi, imamo mi i nesto osim ljepote,...
Sto mi idete na zivce vi poput \'@uf\'\'. Ako se ne slazete sa Ninom i uf, mozete i normalno komentirati a ne odmah vrijedjati. Ajd da vidimo vas...mogu mislit, sve surferbody do bilderbody, bez imalo celavice...ma ja malo morgen! Vise se ljudi slaze sa Ninom i uf nego sa vama. Nije Jennifer nesto u licu. Da, ima super tijelo (na sto i gledate ustvari), kosu joj svi hvale (meni izgleda obicna), ali ljepotica nije.
Hajd na moju krompirušu pa ćeš vidjeti zdrave kože i kose..
bolje vidjet neku nasu djevojku il polovnjacu s duplo manje smninke i ulaganja u izgled od ovih izvikanih baba
Ovdje se ne radi o tome da li je ona nekome lijepa ili nije,nego da zena ima savrseno tijelo u svojim godinama,kozu lica,kosu,sva je zategnuta,...sve ono sto moze da se \"odrzava\",ona to radi,a o ukusima ne treba raspravljati. Ni meni njena faca nije nesto,ali ima savrseno tijelo,kosu i kozu lica-to joj je nemoguce osporiti,sem ,naravno,ako si ljubomoran ili ti ljubomorna ;))
ne moze njoj ni cener pomoc\'
ja ovu Jennifer jednostavno volim, niko nema onakav osmjeh ko ona. Sto se mene tice u vrhu je najljepsih i najpozeljnijih. U Sarajevu nema ovakve.
mrkvice u sarajvu su sada sve same se.ljanke koje su sljegle od bog te pito kuda tako da im nista nece pomoc a trose najvise na izgled od svih zena u bih kad odes u druge gradove tamo nisu nesto skupo obucene i nasminkane al makar imaju gradske face i znaju hodat po asfaltu
Ismete sta ti dodje taj Mustafa ?
Svaka žena je lijepa na svoj način, bez daljnjeg. :) I, Jennifer, kao i sve ostale ima nešto lijepo u sebi. Ali, isto tako ima bruku djevojaka u Sarajevu koje bolje izgledaju, sa manje sredstava. :)