Ne štedi na kremama i tretmanima
0

Jennifer Aniston mjesečno troši $8.000 kako bi dobro izgledala

Sarajevo-x.com
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Holivudskoj zlatnoj djevojci Jennifer Aniston zavide mnoge žene. Nebrojeno puta je dokazala da godine na njoj ne ostavljaju traga.

No, ako se uzme u obzir koliko novca mjesečno troši kako bi održavala kožu zategnutom, imala tonirano tijelo, blistav osmijeh i sjajnu kosu, onda i ne čudi što i u 43. izgleda fantastično.

Glumica mjesečno troši 8.000 dolara na losione, kreme, strogi režim prehrane i na vježbanje. Samo na preparate i tretmane za njegu kože, Aniston mjesečno potroši 2.000 dolara. Jennifer je nedavno priznala da je opsjednuta laserskim pilingom kože poslije kojeg izgleda kao da je upravo spašena iz požara.

No, uz pomoć krema koje imaju smirujuće sastojke, oporavak traje samo sedam dana. Aniston navodno koristi kremu koja se spravlja sa kristalima s Marsa i koja košta 450 dolara.

Za privatne časove joge s ličnim trenerom i prijateljem, Aniston sedmično izdvaja 900 dolara, a kosultanticu za hranu plaća 680 dolara za sedam dana savjeta šta jesti i koje namirnice kombinirati.

Iako troši basnoslovne sume novca na raznorazne tretmane i proizvode, ne zazire od kupovine jeftinijih proizvoda pa tako za pranje lica koristi Neutrogenin sapun.