Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako ove face idu pod "muzičari" niko od njih ništa ne svira a pjevanje je autotune. Bliži su plesačima nego muzičarim.
Ja se ove Beyonce sjećam od prije 15 godina, spotovi u šorcevima i majicama na bretele, a da me ubiješ ne znam šta je ova žena izbacila u zadnjih 10 godina. Ne znam na osnovu čega je dobila tolike Gremijeve...
Žena je napravila veliku pauzu zbog djece i porodice. Vratila se prošle godine i izgleda izbacila dobar album, nisam stručnjak ali sr sjećam da je ranije kidala.
A sto je nasla lijepog cojka rodila ga majka. Nije sve u parama ljudi
Jel ovo bi onaj „my beautifoul husband“ 🤣
Masoni smrdljivi svaku ste nagradu kupili a vi bi jos
Pa eto vidis klasicni hajp kod naroda glupog o iliminatima trouglovima i znacima da jeste osvojila bi.lp
Boli nas neka stvar
sanjam je simoc, idemo ja i ona kroz pustinju kad odjednom me ujefe zmija za kura., ona skoci, uze ga, isisa onaj otrov i spasi mi zivot...
Svaka ti je za šamara