Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su snimit pornić. Kreteni!
Hajmo prestat otvarati glupe članke (i komentarisati), pa možda se uhavizaju.
Ova prva scena ko iz filma alien kad onaj alien zabije jezik kroz grlo sve do slijepog crijeva žrtve i tu posadi neizlječivi virus iz sazvijezđa Orion.
Bolje bi bilo da je otac izd.rko u wc solju neg da je napravio ovako glupu khurvetinu koja se sa majmunima razmnozava....fuj!!!
Strasno ovo nema nigdje jos se slikali u spavacoj???? pa nemogu da vjerujem zar i to ima??? Klixovci jos da se ovi u kuhinji slikaju i imacete dovoljno dokaza da ih uhapsite.
Djecu sam morala u drugu sobu odvest koliko su intimne fotografije. Šta je ovo? Žuta štampa? Sljedeći put napišite i cijeli spisak dnevnih aktivnosti: kad su išli na wc, tuširanja, sex, večere..
Pjevacica? Stvarno? -.- Uozbiljite se.
delfini napadaju
To je bio neki delfin rasista.
...care, unas je adet da se ženi ne jedu usne...nije baš ni čudo što te delfini ne vole...
ja tebe nista ne skontah..moram provesti opet malo vremena ovdje, da bi nesto kontala, cini mi se :P
http://9gag.com/gag/aYWL4r2
Ja mislila sad cemo vidjeti pornic... cccc
*ebe nam se za vas, MRS
Da samo znate kako je nekome zanimljivo gledati kako vi jedno drugom jezike trpate... Neke stvari je najbolje ostaviti između četiri zida...:)