Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veća muda ima on kad javno priznaje šta je, nego većina homofobnih papčića koji nekim čudom jedva čekaju da poskidaju majice na utakmicama i onda tako goli skaču jedni po drugima.
educiraj se jrn...
Sa ce ganjat penzionere po Australiji!
Gledaj koji po ovim "dislajkovima" podrzavaju pedere, pa to nije humano
nisam vjerovao koliko ima pedera u Bosni ccc
tezak je i njima zivot jbt
Savjet politicarima, da BiH bude napredna zemlja treba zabranit ljudima da budu pederi i uvest stroge kazne
Sta je ovo, ovdje izgleda sve pederi. Pederluk je bolest i treba se lijecit ili ih skratit za glavu. Nisam homofob, ovo je samo moje misljenje
A ti si peder
I to ti si neodgojeni derpe jer vrijedjas samo zato sto ti se ne svidja moje misljenje,
e jest vam vijest j....o vam - ti on sina u guzaru a i zenu ili mamicu ako je imas pa sto morate sva ta govna kapitalistickopederska objavljivat ,samo da zaradite koji fening,da vam hoce zatrebat protiv side ti feninzi
Kakve veze ima SIDA sa lezbejkama i pederima? U BiH ima vise zarazenih muskaraca sto gu*e kur*e iz Moladvije i Ukrajine, nego svih drugih koji du zarazeni skupa.
" Iste su žene znale otkrivati da ih nikada nije ni pipnuo, odnosno da nije bilo seksualnog odnosa." Koje su dno ovakve osobe koje okolo laju po novinama o intimnim stvarima, dno dna!
Znam ja jednog uxtasu, pedercina, a na fb glumi kako je protiv pedrra, kako je za familju i sve tako. I n ce jed og dana ovako.
Mislim nije los covjek, ali svi oni nesto lazu i petjaju, ovaj je isto imao curu ali eto ...
Gdje je internacionalac
E kao da je to sad neka vijest, covjek se pederiše pa šta sad.
sve sto nije prirodno, valjda je bolesno.
Idemo pederi dislike.
a ovo je prirodno, sucur Allahu.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"Dosada nije želio otkriti svoje seksualno opredjeljenje, jer se bojao reakcije javnosti" Trenutno nema nista modernije i pozeljnije nego izjaviti da si peder ili da te neko seksualno zlostavljao kao dijete (po mogucnosti najbliza porodica ili katolicki svestenik). Mozda bi mu neko i povjerovao da se radi o sudanskom plivacu, ali u njegovoj domovini to mu je veliki plus.
A dusica mala, vidite vi ljudi kako sasica iz komunisticke loze zna utipkat nesto na kompu. veliko dostignuce!
Veoma si dosadan tip. Ne znam koji te djavo tjera da mi se obracas i pises ove nepovezane gluposti. Ne mogu ni da zamislim koliki si idiot, kad si u stanju da napises ovu budalastinu i onda das sam sebi plus. Dacu ti ja 10 pluseva, samo mi se skini s k......
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prezime mu neodoljivo podsjeca na Derpe, Thorpe :))). Ja ne kontam ove sto ga osudjuju i pisu gluposti tipa "Smrt pederima, svaka bolest ima lijek i sl." Uredu je dokle god ne pocne hodati po gay paradama i previse ispoljavati svoju orijentaciju/bolest (ja mislim da je homoseksualnost bolest)...
hkhkhk* nemoj se zamarati.. Cuvaj zivce ,trebace ti u zivotu..
Imam ih napretek, srecom... pa vas mogu obasipat s nervima. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...jbg...nisam baš neki plivač...bolje letim :)
...neka, turčine, smiri :)
commie I ti poceo da vodis diskusije sam sa sobom...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e jebiga... :D