Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komunizam ne radi, zar dosad nisu shvatili
koga ovo zanima? ovi današnji turbo klinci koji obožavaju serbski folk, acu i aci slične ionako nemaju pojma ko je ovaj genijalac. oni koji bi mogli znati već su se davno ispalili iz ove vookoyebine ovo malo nas koji smo ostali relativno neoštećenog mozga imamo previše drugih briga i nemamo vremena za vrhunsku muziku
pametan covjek
Pa je 75% besmislica, mislim dajte ljudi zrade milion i dobiju jedva 250 hiljada. Naravno govorim o pošteno zarađenim, sva ostala profiterija treba da dobije ćorak.
Legenda