Zasluženo privukao pažnju
0

Humanitarac Agassi fotografije gole supruge prodao na aukciji

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Bivši legendarni američki teniser Andre Agassi (41) na jednoj je humanitarnoj aukciji u Tajvanu namaknuo cijenu za ponuđeni predmet motiviravši kupce golim slikama Steffi Graf.

Potpisani tanjur, koji nije mogao postići po Agassija zadovoljavajuću cijenu, slavni je teniser preko granice od 4.000 dolara odveo ponudivši licitatorima dodatnu nagradu: fotografiju gole supruge Steffi Graf sa ekrana vlastitog mobitela.

Očekivano je Agassi smjelim potezom privukao pažnju publike. Nakon što je prodao artikl, Agassi je sretnog kupca pozvao na pozornicu, izvadio mobitel i pokazao mu šta je imao. Po zadovoljnoj reakciji Tajvanca, za pretpostaviti je da ga Amerikanac nije prevario.

Agassi je u Tajvan doputovao odigrati egzibicijski turnir, na kojem su još sudjelovali Marat Safin, Mihail Južnij i domaći teniser Lu Yen-Hsun.

U srijedu navečer sva su četvorica tenisača pohodila aukciju s koje su prikupljena sredstva otišla na račun projekta Hope Tennis, posvećenog razvoju mladih tenisera i popularizaciji tenisa u Tajvanu.