Otvorila dušu
28

Hrvatska pjevačica prisjetila se perioda života kad je mislila da joj se srušio cijeli svijet

N. C.
Anđa Marić
Anđa Marić
Pjevačica Anđa Marić fotografijom se prisjetila teškog perioda u životu kada je mislila da joj se srušio cijeli svijet.

Ona je na Instagramu podijelila staru fotografiju te otkrila i priču koja stoji iza te fotografije.

"Upravo te sedmice, prije 15 godina, nastala je ova fotografija u stanu moje bake Agnes u Budimpešti. Snimio me je moj prijatelj i bivši suprug Matjaž Zore. Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši. Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se pred petoricom prijatelja i suradnika - mojim frizerom, šminkerom, dizajnerom - stvoriti privid da je sve u najboljem redu. Ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, rekao mi je: ''Ti meni ne možeš lagati.' Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same...", navela je.

'Ipak, sada kada gleda tu fotografiju i razmišlja o prošlosti shvaća da su to predivne uspomene.

"Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, gledajući ovu sliku shvaćam da je ona najdivniji hommage mojoj baki, Mađarskoj, mađarskoj, djetinjstvu i kulturi koji smo ikada mogli stvoriti. To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, 'A Nyár', izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku", napisala je.

Podsjećamo, bivša pjevačica grupe Flare Anđa Marić prije deset godina otkrila je da boluje od multiple skleroze, a ljekari su joj davali najgore prognoze. Međutim, ona nije odustajala i danas se gotovo u potpunosti oporavila.