Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar čovjek i glumac , a jbg ne mogu svi glumci biti lijepi , zgodni i mršavi , filmskoj industriji treba i manje lijepih , gojaznih i sl .
Ne mogu, ali moraju po standardima neuhranjenih, Bogom datih mršavi i bezobraznih pametnjakovića, koji pri tome ne moraju NIŠTA da rade za svoje tijelo, mogu pojesti vola a vole palamuditi drugima kako se mrša.
Vježba pi.da ti materina 😁😁😁😁😁😁😁
Refko znam kako treba. Javi se.
dobar i simpa glumac,priča bosanski ko da se na čaršiji rodio...
Nije isto smršati 12 kila ako imaš 90 prije dijete i 16 kila ako imaš 200 prije dijete. Sa druge strane, gladovanje nikada nije rješenje nego izbacit slatko i uvesti jela na kašiku sa malo ili nimalo hljeba, te izbjegavati prerađevine kao paštete, salame, gazirane sokove i sl.
E tu šuplju baci u vodu... Smrsati možeš samo ako si u kalorijskom deficitu. Mozes pojest komplet šerpu, na kašiku, i nastavit se debljat... Samo deficit, imaju kalkulatori fino na netu i izračunaš sebi koliko kalorija dnevno da unosis. I naravno ovo stoji za prerađevine i sranja sto nam guraju, sve izbacit.
zbog zdravlja DA treba malo skinut kilazu,. aj tebi fino kile stoje
Ma samo da uvede pravilo 8/16 jede do 19:00 i onda nista kalorije do 11 ujutro
Ti si savrsene debljine, samo ti fali metar visine
Probaj apaurin dijetu
udrobi ako volis drobu
Refko vrela kafa Refkooooo
Čekaj, Tom Cruise je u super liniji - sletjeti sa lupam 84 kg na 72 kg za nekoga kome je normalna kilaža recimo 80 kg je podvig, jer ideš ispod normalne težine. Ne možeš porediti sa skidanjem kila 120 na 104, gdje ti je opet normalna težina 80. Jer, još uvijek si u deficitu od 24 kg!!!
Nije bas da je svima idealna tezina 80 Meni je 102
Stalno sam na dijeti, ali već se pokazalo da mi dijeta ne može ništa. Pa nije ti dijeta komšija kojeg si jednom išamaro, pa te se sad boji.
IQ 12
Smanji kašiku ccc
Zovi Žalicu........P.