Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj i predoziran iznosi 100 x normalnije stavove.
Nije lahko biti ni svacije dijete. Ja cu se drogirat i provodit a mali ima deku i baku nek se oni brinu.., a ja dobar sam ja cestitam malom rodzendan.
Teškee bojeeee, njimaaa ja saaaaam obojeeeeeen.
Nije Bare loš čovjek, njemu treba stručna POMOĆ !
Volim te Bare, obozavam Majke! Najiskreniji čovjek kojeg sam ikad u životu sreo. A pričao sam s njim bezbroj puta. Čovjek žudi za ljubavlju, ali nije imao sreće... Ne osuđujte junaka ex yu rock'n'rolla. Bare je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine. Kaže da ga u rvackoj neki osuđuju zbog onog njegovog "zavijanja" u njegovim pjesmama... a on odgovara da je iz Vinkovaca koji je jako blizu Bosne, te mu je taj melos blizak. Kralj!
U hladnoj noci sretoh djavla ime mu heroin
kažu da je treća vakcina boster doza, ovaj prima svaki dan boster dozu...... :(
Ukinite turbo-folk!!!
Treba uvest mentalni test da uradis prije nego sto odlucis da pravis dijete, da se vidi jesi li ti za toga ili nisi. Steta sto se covjecanstvo nikad nije pozabavilo tim pitanjem.
Bare fenomenalan muzičar, a ko čovjek je, on je, on je pujka
Ne daj bože nikome. Peško je mila majka iza peška lift miriše a iza ovakvih trag smrdi a nije bolest nego kao stil života
"Reci mi Bože koje si boje kože Bože, daj kaži, to o tebi dal su laži Ti znaš sve, tako bar govore Mora da je super gore" Kad se prizori raja otvore
Cime si se lupao poslije Porina moj Bare
Teskeee drogeee njimaaaa jaaa saaam opijeeeeen
Za ovog se i ne moze reci da je predoziran, to je jednostavno njegova regularna doza