Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sve vezano za boju koze, oni ne zele ravnopravnost, oni zele superiornost
Bas tako,isto ko i lgbt i sve tako sto se gura iz dana u dan
Vašar taštine, ponosa i predrasuda, i nepresušnog izvora preseravanja.
Svi oni koji se pozivaju na ravnopravnost ustvari zele dominaciju, to je 100%
Kad je ćerka Beyonce (Ivy) dobila najveću muzicku nagradu Grammy kao maloljetnica za otvaranje usta, niko se nije bunio.NBA utakmice na tribinama okićeni afroamerički reperi kao novogodišnje jelke (zlato,dijamanti).I niko nema problem s tim.Čudi me da nije bilo prozivki da je Mbappe trebao biti najbolji igrač na SP.
Kineskinja posto je dobila za najbolju glumicu, ostsli moraju odma u akciju crnkinja je pod moranje za najbolju sporednu, lgbt bi trebao za naj reziju.
Jeste, a kad Halle Berry osvoji, onda niko nije ugrožen, ma hajte molim vas.
Ovi crnci vazda nešto diskriminirani! Ali po njihovoj teoriji.
Jel to treba osvojiti oskara jer je crkinja....
Njena uloga u Black Panteru svedena je na histericnu zenu, svo vrijeme je galamila, prijetila, i nekako je isla na zivce sa tim histerisanjem. Sto bi rekli "preglumila"...
Jbo li vas oscar da vas jbo
Oni koji su pogledali oba filma svjesni su da je Bassett trebala osvojiti, uloga Jamie Lee apsolutno nije vrijedna oskara. Je li do rase ili neceg drugog ne znam, ali tako je.
Je**m vam propagandu vise.