Otkrio šta on misli
39

Gledatelji kritikovali Ushera jer je grlio Aliciju Keys, sada se oglasio i njen suprug

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Brojni gledatelji Super Bowla kritizirali su Ushera zbog dodirivanja Alicie Keys na pozornici, a sada se oglasio i njen suprug.

Naime, tokom zajedničkog nastupa Usher je u jednom trenutku prišao kolegici i zagrlio je, a ona se nasmijala, ali nije uzvratila dodire. Taj je potez mnogima zasmetao.

Mnogi su komentirali kako njezin suprug sigurno nije sretan što je Usher tako dira.

Alicijin suprug, producent Swizz Beatz odlučio je javno dati svoje mišljenje. Objavio je fotografije svoje supruge s poluvremena.

"Vi svi pričate o pogrešnim stvarima. Ne vidite ovu nevjerojatnu haljinu koja pokriva cijeli stadion. Izvedba je bila nevjerojatna. Čestitam Usheru i svojoj ljubavi Aliciji Keys, ta pjesma je klasik. Ne stvaramo negativne vibracije ovdje, mi stvaramo historiju", napisao je producent.

U komentarima su mu se javili mnogi fanovi. "Bolji si čovjek od mene, ja bih razbio TV", "Ovo nije ništa drugačije od glumaca koji se ljube u seriji ili filmu. Sve je to strategija", "Ovo je pravi odgovor na trolove", pišu ljudi.

Par je inače u braku od 2010. godine i imaju dvoje djece. Prije nego što su stupili u vezu, Alicia i Swizz poznavali su se godinama.