Previše posvećen karijeri
33
George Clooney se nikada neće vjenčati
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas tako , i piskio bi i kakio bi ..
...džordžika moj lijepi...gotov si ti...samo ti još nisu rekli :))
@commi, kao i na primjer s` .....:)
...savjet kandidatkinjama...samo mudro sa kvarcanjem :)
Legenda, taj ka.ra sve o holivudu i sto bi se vezao sa jednom glup.acom da mu mozak probija gdje si, sta si i s kim si bio sinoc. A i ta ideja o djeci, koji ce nam ku.r.ac kad ce samo ratovi da ih po.biju sve u nerednih 50 ili 60 godina.. uzivaj legendo i kar.aj to sve u pak.as laganini :))
I ja se ne bi nikad zenio da sam George Clooney. Boli q, sto bi bio glup da se skrasim s jednom kad mogu imati 10.000 razlicitih.
Neću ni ja pa se na kurcim....
Pa nije lud, da vec sad ukoraci jednom nogom u grob:)
onaj Faca iz Sex & City :) to je taj mrgavac ;) pametan co\'ek se ne zeni ;)
Kako je lud samo !
Boli ga briga, j.e.b.e g.l.u.p.a.c.e u zdrav mozak i radi sa njima sta mu se hoce, a opet je zenski mozak sinonim za k.r.e.t.e.n.i.z.a.m, pa upravo i traze muskarce koji ce da ih tretiraju kao igracke. Svaka mu cast! :)
m\'rs u pm