Previše posvećen karijeri
33

George Clooney se nikada neće vjenčati

Klix.ba
Sestra Georga Clooneya je ubijeđena da se njen slavni brat nikada neće vjenčati i imati djecu jer je previše posvećen svojoj karijeri.

Clooney je nakon 1993. godine, kada nakon četiri godine braka rastao sa Taliom Balsam, bio u nekoliko veza, a trenutno je zajedno sa Stacy Keibler.

Adelia Zeidler, Clooneyeva starija sestra, je uvjerena da se 51-godišnji glumac više nikada neće vjenčati i osnovati porodicu je ne bi želio da se odvaja od supruge i djece tokom snimanja filmova.

"Mislim da se on nikada neće vjenčati. Ukoliko bi se vjenčao, on bi želio biti muž u svakom smislu te riječi i neko ko će uvijet biti prisutan za svoju porodicu, neko ko bi imao vremena i sposobnost da se fokusira na svoju porodicu i dom. Međutim, u poslu u kojem se on nalazi, on mora uvijek biti u mogućnosti da sve ostavi iza sebe i krene dalje. Većina glumaca nikada nema uspješne brakove. Kada bi on dobio djecu i kada bi bio s njima, brinuo bi se o svojoj karijeri. Kada bi radio, brinuo bi se za svoju djecu. On smatra da ne bi bilo fer praviti kompromise između toga", kazala je Zeidler za The New York Daily News.