Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god Edi glumi zna se da ce biti dobar film
Sada kada primi doček od mladoženje kada joj izbaci par zalutali metaka, a ona se sa suprotne strane drži za ivice kreveta, I govori udri jače, jače manijace, želim tvoje izdvajano tijelo da osjetim u svojim netaknutim prirodnim bajkovitim pukotinama
Najbolji komičar ikad! Pogledajte njegov standup "raw"!
Uff zgodan mladoženja!
Bolji od mlade puno, ali ona ocito sa bogatim zaledjem.
edi u papama na vjencanju, nek je komotno samo
I ja to primjetih. Mora da je bila guzva kad ih je kupovao :)
Na dan Žalosti klix kretenix debilix objavljuje ovo na naslovnici SRAMITE SE
Najdrazi njegov film mi je Kolo srece iz '83. Mozda ste gledali. On bio siromah a drugi bogatas..(Dan Aykroyd)i dvojica bogatasa im zamijenili uloge...Eddie postao bogataš a Dana pretvorili u siromaha..prava i vrhunska komedija.
Lijepi su oboje neka im je sa srećom.
prelijepe haljine.