Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se ti imaš pravdati paucima u Sarajevu ti si čitav rat bio u SA , a ti papci koji su došli u Sarajevo su pobjegli od svojih kuča ostavili ih neprijatelju , a sada dijele lekcije.Mamu im jebexm seljačku i ko ih pusti u grad
Njemu stalo do Sarajeva,onakvog kakav je danas, ko do lanjskog snijega.Cak ga je Kalinic čitavi vrijeme na hinjaka navodio da kaže da je Sarajevo leglo papanluka i seljakluka, da bi ovaj to na kraju i potvrdio s onim"Sarajevo je najgore migracijski prošlo u prošlom ratu"
Seljačino, šta imaš spominjati ovdje raseljena lica, ili kako ih vi nazivate, izbjeglice?? Nemate pojma šta su ljudi doživjeli? Da vam nije tih izbjeglica, Sarajevo bi i danas bilo obična selendra! Živite od dijaspore!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
a pretezno si svugdje kreten.. al eto znas provalit tu i tamo pa te gotivimo
Pričajte u svoje ime, rijetko antipatičan čovjek, pa pogledajte ga samo pobogu.. Jedini koji su gori od njega su oni koji se i dalje smiju na njegov pokušaj humora koji je u "Đes baa bruda" rangu..
kreteni su tu da provaljuju i on to dobro radi. Ne treba vrijedjat covjeka jer od toga zivi. Ti da mozes biti kreten, bio bi, ali to sigurno nije tako jednostavno.
Glumački Jala Brat.
Šta te boli racku šta papci kazu. Ti si Maca i tačka!
Maca je naš Bosanac 1/1 i boli me briga sto je pravoslavac kake to veze ima
Jbt u ovom Sarajevu se za sve pitali zestoki momci prije, kultura nasilja I jaceg vazda prevlada, grad drzali lokalni serifi I kriminalci, zar te to me cini papkom sto ih znas!? Nigdje normalnog covjeka
a ja bih rekao da si ti samo jos jedna budala.
Maca car pravi Bosanac, ne kontam papke ko ga omalovazava,moguce samo zbog kompleksa i ljubomore. Maca glavu gore mogu samo da ti ga .....znas vec sta
Maco,legendo Sarajeva ...stipu papke ima nas još normalnih ❤️
Gotivio sam ga, slazem se sa dosta njegovih stavova vezanih za Sarajevo. Ali kad je poceo da poistovjecuje period od dva mjeseca NATO bombardovanja BG, sa cetri godine Sarajeva. Jos hvalospjevi kako su beogradjani ponosno i dostojanstveno, sredjeni setali gradom. U znak otpora! To mi je bilo za izvadit ga iz guze Milanu Kalinicu, jer su mu samo pertla ostale!!!
Realno nije smio da priča, vidi se iz aviona da ga je strah. Sav intervju mu je u celofan zamotan. Jbg razumijem ga donekle jer više zaradjuje tamo nego ovdje, od toga živi. Ne znam dal bi u njegovoj koži i ja drugačije pričao. Vrlo je mudar i namazan a milion posto on zna istinu i ko je opkolio i ko je pucao i ko je ginuo. Sve u svemu 21 je vijek uveliko i sprema se treći svjetski rat a mi nismo ni drugi zaključili 👀👀
A za obicnu raju ……..Rinaka!
ko li ga je snajperiso i granatiro da mi je znat ba
Na žalost ti si ono što su tvoja djela napravila od tebe a ne papci i građani nisi baš sav kvalitet ti je ko na pijaci
Sto ovaj Kalinic lukavo navlaci Macu da pljuje po Sarajevu, pogotovo u drugom dijelu razgovora kada su pricali o bombardovanju '99. Macu pola toga sto je rekao nisam razumjela, jer vrlo cesto ne dovrsi misao do kraja. Morao je spomenuti kako ga raja ne gotivi zbog krsta, a zaboravio je spomenuti da ga raja mozda ne voli zbog nekulturnih ispada, a ne zbog etnicke i vjerske pripadnosti.
Lepo prezime Kalinić. Bata Maco ostani što jesi,krst ponosno nosi i ne skidaj.Meni ne smeta. A mog'o si vala malo biti i u AR BiH, ali nema ba veze. Nisi ti "nigdje" ti si ovdje na svom. Hvaljen Isus i Marija, Bog bracek, Šalom i veliki mahsus Selam!
Lepo prezime Kalinić. Bata Maco ostani što jesi,krst ponosno nosi i ne skidaj.Meni ne smeta. A mog'o si vala malo biti i u AR BiH, ali nema ba veze. Nisi ti "nigdje" ti si ovdje na svom. Hvaljen Isus i Marija, Bog bracek, Šalom i veliki mahsus Selam!