U šetnji Londonom
60

Doktor House i dalje izgleda neprepoznatljivo, rana na njegovoj nozi zabrinula fanove

N. C.
Engleski glumac Hugh Laurie kojeg javnost najviše pamti po glavnoj ulozi iz hit serije "Dr.House", prošetao je sa svojim psom ulicama Londona, a osim njegovog neprepoznatljivo izgleda, fanove je zabrinula i povreda na njegovoj nozi.

Na fotografijama se vide i ogrebotine na njegovim rukama i nogama, a nije poznato kako su nastale. Laurie je u ranijim intervjuima isticao kako ne posvećuje puno pažnje svojem izgledu.

Hugh Laurie u šetnji Londonom
Hugh Laurie u šetnji Londonom

"Generalno mi se više sviđa kako izgledaju muškarci u Engleskoj nego oni u Americi. Bez obzira na to kojim se poslom bave, Amerikanci su besprijekorno njegovani i uređeni. Kosu suše fenom, a čini mi se da okolo hodaju s češljem u džepu. Nedavno sam večerao s Georgeom Clooneyjem i bio je tako zgodan", rekao je glumac jednom prilikom.

Njegov neprepoznatiljivi izgled vjerovatno je rezultat njegovih preferencija koje je jednom prilikom rekao javno.

"Ali ja više volim opušten pristup nego da dobro izgledam. Pretjerano uređivanje smatram gubitkom vremena, umjesto toga korisnije bi bilo da naučim svirati trombon", dodao je.

Obožavatelji zvijezde "Dr.House" na društvenim mrežama su pisali kako glumca ne bi prepoznali da ga vide na ulici, a zabrinula ih je i njegova rana.