Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovdje sokantno?
Nekada su muskarci bili daleko gori i morbidniji u svakom pogledu od zena, zene su trazile ravnopravnost spolova i postale su 3 puta gore od istih tih muskaraca. Nista sporno u izjavi, osvrnite se malo oko sebe nekada.
Naravno da korisnici tvitera kukaju na ovo. Tamo niko nije zaposlen, gomila besposlene bagre koja samo pise budalastine jer nema pametnijeg posla. Bijednici i sirotinja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja imam neuroticnu snahu, koja vristi tokom svadje i unosi se u lice sa riječima: Hajde udari me, hajde! Moj brat drzi ruke na ledjima da je ne bi udario. Tako da ima žena ludjakinja.
Niste jedini...
Jarane, da nije ozenio blizanku moje snahe? 🤔 Ista priča.
Potpuno je tacno rekla.Ja sam protiv svake vrste nasilja,ali je ovo istina.
Žena sam I kad vidim pojedine pripadnice koga spola, čudim se pojedinim izjavama o seksualnom zlostavljanju. Je li to nismo svjesne da oko nas ima onih koji nikad nisu naučili da se suzdrže. U isto vrijeme osuđujem muškarce, koji ničim izazvani, napadaju žene verbalno pa nadalje.
Zašto se , odraslih muškaraca dva puta više odluči na samoubistvo nego žena ?
samaraj zensko svaki dan,ako ti ne znas zasto to radis ona sigurno zna
po zapadnom shvatanju ako ne pricas sa njom 3 sata i to je psihicko zlostavljanje znaci kad zena kva kva kva ti ne smijes ni da povisis glas niti da cutis 3h
Gledaj potencijalnih zlostavljača kako opravdavaju mlaćenje žena. Nema opravdanja za to, nikad i nikako. Jadne li vam majke koje vas rodile takve naopake. Biste li i njima koju "vaspitnu preko usta"? Možda biste se tada osjećali više kao muškarac, pošto ste anonimni paćenici koji makar u komentarima bildaju ego, kad su već u realnom životu miševi. Nek vam mamu, sestru, kćerki neko šamara pa dođite opet ovdje i podržite ga. Bolesnici neostvareni.
Realna izjava.
Neslazem se nasilju,ali je potpuno upravu.Jezik zenu udara..
A mi muskarci smo eto nevidjene cvjecke, hajde malo realnosti.
Apsolutno je u pravu. Mentalni teror koje sprovode zenturace je neizdrziv. Kaze digao ruku na zenu - pa to nije zena nego stoka koja se *urchi i provocira. Naravno, uz sve to, maksimalno koriste zapadnjacke zakone kad je pitanju rastava braka i pustosenje imovine, pod krinkom da je to zbog djece.
Uopće nije pravdala nasilje, već opisala kako do toga dođe da i muževi urade nešto što ne žele, kad se žene ciljano upuste u provociranje i neće da stanu i kad ih zamoljavaš da prestanu.
Pa da ne zele ne bi to ni uradili
Ama zena normalno rekla tj, da nije sve crno i bijelo ! Ne podstice nasilje, nego kaze da ima ovakvih i onakvih zena. Zajebano je sad sto ne smijes reci nesto iskreno, jer si docekan na noz iako to i moze biti istinito.
neko normalan na ovom svijetu
Ova glupaca ima nekog ko je redovno mlati, ali možda je religiozna pa misli da je to ok
NEMA TU UDARANJA ZENE TJ JEDNOSTAVNO AKO TE KONSTANTNO PROVOCIRA SPAKUJES JOJ KOFERE I ADIO PA CACU PROVOCIRAJ KOJI JE SLAVIO DAN KAD TE SE KOTARISO.BEZ NASILJA SAMO KOFERI AUT