Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odradili te sestro da prodaš gajbu po nižoj ceni
Dzini su prava stvorenja koja zive paralelno u ovoj realnosti sa nama, nista nepoznato
Sjecas se ove. Izadjite sejtani iz mene...https://www.youtube.com/watch?v=FiLpdshk9xg
Vjerujem da je istina. Ja njih vidim od malena na sve moguce nacine (ponekad izgledaju kao ljudi, ponekad kao crni dim). I daju do znanja da su tu. Nevidljivo postoji.
Koga boli.
Srela samu sebe poslije botoxa
Isto je i Roman Abramovic prodo Chelzi jer je mislio da je uklet........
ima emisija, dokumentarac , zove se haunted, bavi se samo ovim slucajevima po americi, privida se, lupa po stanu, prividaju se stari vlasnici, to je stvarnost, to je istina ali to su dzini, oni su tu i postoje kao mi, vjerovatno su se nasilili i zele da uplase vlasnike, oni najcesce idu na prljava mjesta, napustena itd
LSD je kriv
laz ili ne dzini postoje, mogu se pretvarat u razne oblike, duze zive od ljudi tako da znaju i ko je prije tu zivio
Scream live version
dzini pajdo, hoce oni tako
Pa ja nije mogla sama, pa pozvala 5-6 kakih tamnoputih da je 'cuvaju'
Previse gledas holivudske filmove