Bliski susret s duhovima
21

Courteney Cox priznala da je prodala svoju kuću u Los Angelesu jer misli da je ukleta

N. O.
Courteney Cox u emisiji Jimmy Kimmel Live (Foto: Screenshot/YouTube)
Courteney Cox u emisiji Jimmy Kimmel Live (Foto: Screenshot/YouTube)
Tokom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live, zvijezda serije "Prijatelji" progovorila je o paranormalnim dešavanjima u kući koju je nekada posjedovala u četvrti Laurel Canyon u Los Angelesu.

Prvo upozorenje o "postojanju duhova" stiglo je od legendarne pjevačice Carole King, koja je prethodno bila vlasnica kuće, kazala je Cox.

"Tako je Carole King došla u moju kuću i rekla da je došlo do razvoda koji je bio zaista ružan, i da je u kući bio duh", rekla je glumica priznavši da nije vjerovala da je kuća ukleta.

"Međutim drugi ljudi koji su ostali tamo sa mnom - moji prijatelji - rekli su da su imali susret sa ženom koja je sjedila na ivici kreveta", nastavila je Cox, iako je i tada odbacila njihovu zabrinutost.

Zvijezda "Prijatelja" je rekla da i dalje nije u potpunosti vjerovala da je njena kuća bila ukleta sve dok joj dostavljač nije pozvonio na vrata i iza nje vidio ženu iako na vratima nije bilo nikog osim nje.

Cox je rekla da je to bilo dovoljno da je ubijedi jednom zavijek te se našalila da je odmah rekla: "Hajde da je prodamo!'"

"Nikad više nisam mogla tamo spavati sama", nasmijala se Cox, potvrdivši da je od tada zaista prodala kuću.

"Jednostavno ne razmišljate o tome na isti način", objasnila je dodajući da su joj se počele priviđati stvari u kući nakon susreta s dostavljačem.

Cox u novoj horor-komediji "Shining Vale" tumači upravo lik koji se suočava sa sličnom situacijom.