Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bi bio presretan da u tim godina imam piletinu u krevetu
Fuj, šta se sve muškarcima normalizira, npr. ovakve izjave. Ne znam je li to kompleks ili mentalni poremećaj. U svakom slučaju, niti mogu zamisliti stariju osobu sa sobom, niti mogu mlađu. Ništa od tih ekstrema me apsolurno ne privlači, a da ne govorim u tinejdžerskoj dobi. Jezivo.
a Mane problem sto je sa 31 g ozenio žen7 sa 18g.. fakat su ovdje komentatori veliki licemjeri..
To se tada nije zvalo pedofilija
Chaplin je bio veliki glumac, pravi umjetnik, ali, pošto je poenta članka u njegovoj vezi sa dosta mlađom ženom, da i ja prokomentarišem. Mit je da žene apriori vole starije muškarce. Ne kažem da se ne može roditi ljubav. Više se radi o tome da su dosta izmaltretirane od strane svoje porodice a i društva, da treba da budu poslušne i da je veza sa puno starijim i situiranim mužem san snova. Što se tiče Charlija, nemam pojma o tome kako je on osvojio svoju mladu.
🤮🤮🤮
I tata bi sine
I onda on nije pedofil ?
mendos, pa bila je punoljetna!
I tad su postojale sponzoruše
Rocky ima jasta. Baš neki dan naletim na nebitan članak kako neka srpkinja udata za seiha u Abu dabiju čeka petu bebu
54 kada je oženio plus osmero djece, najmanje 62, ne znam baš u tim godinama
Neka je
uhhh osmero djece napravio joj, pa on nije silazio s nje
Ovdje je logicno da su bili fizicki iste face pa da su se privlacili.
💶 ili 💵
💶 ili 💵
💶 ili 💵