Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nista nije toliko strano. Ja i zena takodje spavamo u odvojenim sobama. Ona ide u krevet veoma rano jer ustaje rano, ja ne idem spavati prije ponoci. Ustajem oko 7.00. Nije islo uopste. Budio sam je kad sam isao spavati,budila me kad je ustajala. Da ne pominjem moje hrkanje. Nikakv problem. Cak stavishe.
Ne znam mozda ja svoju jos volim pa mi je lakse da zaspem kad je smotam pod ruku...a druga stvar ne mogu svi priustiti taj luksuz da imaju zasebne sobe a pogotovo zasebne kuce😁
Bolje ti je da paziš da ga tebi ko ne zavuče. Khkh.
Kako kad je stan takav da samo skinem gace i mogu ga stavit gde god je zena u stanu
Ma iscero bi te ja kod matere da si stanija a ne kamerun mater ti jbm kyrvanjsku
Kad imas visak para onda bi i dvije spavace da imas, i prostor za sex 🤣 ...ne bi dao svoju prdaru ni za sta na svijetu, kad ga ona u snu odvali ispod zajednickog jorgana, ne moze se ta bliskost opisat 🤣
Ponekad treba malo odahnuti jedni od drugih. Samo pravo ekstrovertni ljudi mogu jedni sa drugim stalno biti. Svi drugi hoce malo mira i tisine. I to je u redu.
Moja žena prdi i hrče nema šanse da spavamo u istoj sobi a kamoli krevetu.
VI ste svi bolesni.
Navikao da citav zivot spavam sam, ne mogu ni zamislit nekog pored, sto je vrlo vrlo lose
Najbolje se covjek naspava kad sam spava
Kojim danom ona nenosi gačice 🤔?
Ona ima i spavaču sobu i za cuclu😂
Nikad ne bi djelio isti krevet s nekim!!!
Nisam baš siguran u ove preporuke...
Duze vremena spavam u odvojenim sobama
Soba za oral, soba za anal, klasik, misionarska soba, doggy style soba...
zašto ne