Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faca :) Lik, mimo turneja i studio snimanja, sedmicno provede dan-dva u nekom od par restorana i radi, pravi obroke, trazi donacije i pomaze koliko moze. Nema Living on a Prayer nego zagrni rukave i promijeni nesto ;)
Po ovome vidis da je covjek velicina.
Legenda.
Na radiju je hit novi to mora da je Jon Bon Jovi kovao je nekada metale teške...tralalalala
Jedan od rijetkih rokera koji vodi miran, normalan porodičan život, oženio se djevojkom iz srednje škole, humanitarac...kapa do poda, majstore!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Sestra ti je katastrofa.Ako nemaš ništa bolje onda od...i
Bon Jovi je king al zato je Saban kralj!
' Vako ce i Dino Merilin... cim ptvori restoran😂🤣
Otvori*
Džovina sofra...
Ne trebaju njima besplatni obroci, to mogu naci u kontejnerima. Njima trebaju pare da mogu otplacivati kredite, inace ode na ulicu... To je prava pomoc na zapadu.
@Rafaella Kredit je samo primjer, mislio sam na racune generalno. Ne platis nesto i odmah ti je oduzimanje imovine. To je njima stvarni problem, a ne hrana.