Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znala sta da radim osim sto sam zivjela sa njim, bila glavna, uzimala njegov novac ali nakon njegove smrti i toga da mi nije nista ostavio idem s*at protiv njega. Zene same sebe ukopavaju.
Nalazila sam se u bezizlaznoj situaciji, nisam znala šta da radim",... mnoge plavuše bi uspjele naći vrata, ali ne i Madison 😉 Dolari su dragi i pored meke ćune.
I labavi ume da zabavi
Zaboravila si ga posthumno optuzit za silovanje i trazit odstetu od unuka
Ih lutko, ti bi da ebes a da ti ne udje
ako je vrijedjao sto nisi otkaz dala...nego slatka para i qr....a i koja slicica heheheh
Jadna ona...vrijedjao ju...a noje ti ga bilo mrsko primiti?
Ma realno jedino ih je mogao uvrijediti sto nije mogao da ih odrzava, a sve ostalo je smijesno. Kad se kwurvama da medijski prostor, mislim onaj mimo pornhuba
Sad ce i njega optuzit za zlostavljanje ovih nevinih zečica ne gine mu robija
A o fenomenalnom Nurkicu o porazu Portlanda nista. I mene je ovaj vrijedjao vazda sam mu zavidio
Jeli bogati a ti dosla u njegovo gnijezdo da se ne prcas
Pa pristala si da budes zecica kome god se cefne da te prasi.
Kakva je ova Holly macka bila prije 10tak godina. znaci haos...I ona Kendra je dobra bila...jbga valjalo je zadovoljavati lika od 90 godina..
Kurve. Sad im ne valja mrtav pa hajde da ga ocrnimo.
Vrijeđao kitom
Sad se sjetila ili?
Srce mi se slama...
Kolektivna tužba jedino
Srce drago....