Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooo srbine ,, ko je nestao na treski ,,, jel se to bojite ici na tresku aaa??? hajte hajte samo hajte ...
Zaboravih linkove http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/9001-Bojan-kobo-nestao-Treskavici.html?print http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100720030 Eto ti karinasu onaj zadojeni.
Ovim putem zelim da informisem BiH-javnost da je u subotu na Treskavici nestao mladic koji zivi u Istocnom Sarajevu Bojan Skobo... On je bio sa drugovima na planinarenju i od subote mu se gubi svaki trag... Policija sumnja da je mozda cak i ub.jen i ostavljen negdje u sumama Treskavice. Dvodnevna potrga nije dala nikakvih rezultata i policija je odlucila da obustavi daljnju potragu.. Ono sto je \"cudno\", ustavari, nije uopste cudno, nego sasvim normalno, je da sarajevski i federalni informativni mediji nisu objavili nikakvu vijest o ovome. Vjerovatno zato sto se radi o Srbinu koji je nestao u muslimanskom dijelu Federacije. Da je slucajno nestao Musliman na podrucju Republike Srpske, to bi u svim medijima bilo prezentirano, svako deset minuta, kao \"NASTAVAK GENOCIDA NAD BOSNJACIMA\" u cemu bi prednjacili DNEVNI AVAZ\" i sarajevo-x..
ne pise joj na celu kolko je stara. imala je sa 14 sisu koda joj je 25.
Pogresno mi maticar upiso ime. Trebalo je Karam a on upiso Karim.
E bas ce neko pitat ku[v] icu za godine; nego djido voma da te nazigu...
a ko bi ti mogao zamjerit, bilo bi sramota da nisi
LOPOVE, MARŠ U ZATVOR