Okušao se u kuhanju
17

Beckhamov sin objavio prvu epizodu svoje kulinarske emisije, slavni kuhar ga pohvalio

N. C.
Brooklyn Beckham (Foto: Screenshot)
Brooklyn Beckham (Foto: Screenshot)
Najstariji sin Davida i Victorie Beckham Brooklyn pokrenuo je sopstvenu kulinarsku emisiju "Cookin' With Brooklyn" na internetu, nakon što je razvio strast prema kuhanu u izolaciji tokom pandemije. Prva epizoda emisije izašla je jučer na Instagramu i Facebooku.

Kako su uvodne scene prikazivale kako putuje Amerikom učeći nove vještine u brojnim restoranima, on je objasnio: "Još nisam kuhar. Ovo je samo početak mog putovanja kroz hranu. Volim da pravim hranu za ljude koje volim. Idem da odradim svoje i vidim dokle mogu stići".

Brooklyn je tada viđen kako odlazi u potragu za savršenim školjkama prije nego što je pripremio nekoliko za svog i brata svoje djevojke.

Iako nije precizirao težinu svojih sastojaka, otkrio je da je tajnu njegovog recepta za školjke u dodavanju bijelog vina, putera, limuna, peršuna, bijelog luka te soli i bibera.

Ipak, njegv brat nije mogao da ne zadirkuje Brooklyna zbog jela, a Romeo se našalio: "Da, uredu je", dok je Zach dodao: "Blago sam impresioniran".

Snimak prve epizode Brooklynove kulinarske emisije za jedan dan prikupio je više od 600 hiljada pregleda, ali i brojne komentare.

"Jako, jako dobro", napisao je njegov otac David, a zanimljivo je da se javio i slavni chef Gordon Ramsay, koji je rekao: "Izgleda odlično. Dobro je napravljeno".