Teško se nosila s onim što je vidjela
314
Angelina Jolie: Prva UN misija mi je promijenila život
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još vas drži onaj anđelinin film? fino, fino :)
kako ste vi meni odvratni u pm!!! u ovom trenutku nema osobe na svijetu koja se bavi humanitarnim radom kako to radi angelina jolie, posebno u holivudu. pratite malo, svi izdvajaju u humanitarne svrhe onoliko koliko im treba da se spase od poreza. Istina je ta da mozemo samo MASTATI, NADATI SE i PRIZELJKIVATI da postoji vise ljudi kao sto je ona!
Oh! Švarceneger pa evo i nje.
Bosna ti je zahvalna za sve sto si za nju uradila-a nije malo.... hvala Andjo....
Zato je i smrsala toliko da se ne bi puno razlikovala od onioh koji nemaju sta da jedu. Tako treba,tako rade pravi glumci.
pa i vi znate biti duhoviti
Jest ova patetična, k'o da je rođena u Sarajevu.
kraljica!!!
Na kolena pred .........Srbe
nedaj se TOMB RIDER ;)
Da nije fasovala na toj misiji :)